Идеята

lux02
Дилемата

Парцел или право на строеж

Ние предлагаме и двете - както цялостен парцел за тези, които желаят по-голямо дворно място, така и отстъпено право на строеж за онези, които търсят бюджетно решение. В последния случай получавате и право на ползване на прилежащите към избраното строително петно части от парцела, определени от законните отстояния, но не повече от 1/2 идеална част от парцела, собствеността върху която се прехвърля едва след като всички петна бъдат застроени. Идеята е да се използват предимствата на комплексното застрояване, като същевременно се търси единен стил на всички постройки в различни, но малко на брой парцели.

Икономичен
Холистичен подход

Една къща е дом, осем къщи са хабитат

Цялостният подход се асоциира обикновено със системност и глобализъм. Колибата и пещерата са място за отшелници. мъдростта е търсене на средния път между крайностите на социалното отчуждение в мегаполиса и патриархалния порядък в селската къща от миналото. Именно в тази златна среда се развива проектът Нов Дом. Той предлага достъпност до мегаполиса и уединение в собствен дом на края на селото. Сплавящият елемент на това единство е във великолепните проекти на архитектурното студио ISP Digital Design.

Осъществете мечтите си

Мечтата за собствен дом съпътства човека от детските години. В този смисъл ние сме брокери на мечти, защото истинската задача на брокера е не да заработи комисиона, а да реализира идеен проект, в който красивото и полезното вървят ръка за ръка с изгодното.

Виж Цените

Отзиви

От много време обикалям сайтовете за недвижими имоти и търся нещо подходящо за мен и моето семейство, заедно с бабата и дядото. Тяхната къща е на другия край на България, а те вече са на възраст и трябва да ги приберем при нас. Офертите на Нов Дом са една от опциите, които обмисляме. 

Мишо
Мишо Маркетинг

Като специалист прекрасно знам какви поражения нанася мръсният въздух на белите дробове, особено ако работиш и живееш в широкия център на града. Идеята да имам селски дом на 30 минути с кола от работата ми допада много. Единственото, което ме притеснява, е, че децата трябва да ходят на училище.

galina-petrova
Галя Образна диагностика

Мястото ми допада - открива се прекрасна гледка към Стара планина и Витоша, а от другата страна е Вискяр. Въздухът е чист и цените са в пъти по-ниски от аналогични проекти в полите на Витоша. Към минусите мога да отнеса пътя в последния километър, макар че е напълно проходим и с лека кола.

testimonial3
Крисги Уеб дизайнер
Scroll to Top