Green Grass Village

Sunflower Hills

Изградете мечтания извънградски дом на 20 мин от столицата.

Още информация

Три стъпки към Свободата

court-grass
Парцел

Първата и най-важна конституираща стъпка е изборът на парцел и строително петно. Парцелът определя размера на петното за застрояване, а то от своя страна задава границите, в които може да се простира нашето проектно въображение.

Макс Лукс
Проект

Ние ви предлагаме три опции за избор на готов проект, който може да се видоизмени в съответствие с вашите конкретни пожелания, а именно - Еко, Комфорт и Лукс. И трите проекта предвиждат изграждането на двуетажен дом.

image
Договор

Последната стъпка е договарянето на всички опции - от избора на парцел или отстъпено право на строеж до надстроечните елементи, като тип проект, вид конструкция, строител и степен на завършеност - от груб строеж до луксозни довършителни работи.

вашите мечти са реалност

На всеки етап от процеса ние ще ви помагаме със съвети, експертна помощ, правни консултации и посредничество в избора на доказан строител или утвърдена кредитна институция.

Изберете парцел и проект

Отзиви

От много време обикалям сайтовете за недвижими имоти и търся нещо подходящо за мен и моето семейство, заедно с бабата и дядото. Тяхната къща е на другия край на България, а те вече са на възраст и трябва да ги приберем при нас. Офертите на Нов Дом са една от опциите, които обмисляме.

Мишо
Михаил Маркетинг

Като специалист прекрасно знам какви поражения нанася мръсният въздух на белите дробове, особено ако работиш и живееш в широкия център на града. Идеята да имам селски дом на 30 минути с кола от работата ми допада много. Единственото, което ме спира, са децата, трябва да ходят на училище.

galina-petrova
Галина Образен диагностик

Мястото ми допада - открива се прекрасна гледка към Стара планина и Витоша, а от другата страна е Вискяр. Въздухът е чист и цените са в пъти по-ниски от аналогични проекти в полите на Витоша. Към минусите мога да отнеса пътя в последния километър, но е напълно проходим с лека кола. 

testimonial3
Кристина Уеб дизайнер
Scroll to Top